Esports
19 d'agost del 2020
Dani García continua com a coordinador de l’Escola de Futbol Base de l’Altafulla
El club comptarà amb totes les categories formatives i amb un nombre de futbolistes similar al del curs anterior. L’inici de la pretemporada i els amistosos és la gran incògnita
L’Escola de Futbol del CE Altafulla segueix preparant-se per a la nova temporada on tornarà a comptar amb totes les categories formatives i mantindrà l’aposta pel futbol femení. El club està presentant en els darrers dies els entrenadors per al nou curs i l’equip que dirigiran. La base de tot plegat, però, és la continuïtat del coordinador de l’escola, Dani García, que complirà la seva quarta temporada en el càrrec compaginat la coordinació amb les tasques d’entrenador de l’Infantil.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Dani García s’ha mostrat molt content per mantenir totes les categories, des dels equips d’iniciació fins al juvenil, amb un nombre de jugadors i jugadores molt similar al de la temporada passada. La crisi sanitària del coronavirus no ha tingut cap incidència en la inscripció dels joves futbolistes, tot i que sí que manté el club expectant de cara a l’assistència dels jugadors en l’inici dels entrenaments.

El coordinador de l’Escola de Futbol Base de l’Altafulla, Dani García, reconeix que la situació és molt complicada perquè algunes federacions de futbol d’altres comunitats autònomes no permeten començar els entrenaments ni realitzar partits amistosos. A casa nostra, la Federació Catalana de Futbol (FCF) segueix treballant en els protocols de seguretat i prevenció que han de permetre als clubs reprendre l’activitat, a excepció dels equips amateur. Molts ja han començat la pretemporada, i fins i tot ja s’ha disputat algun amistós com el Bisbalenca – Cubelles ‘B’ de la setmana passada.

En condicions normals, tots els equips ja haurien iniciat la pretemporada o estarien a punt de fer-ho. La pandèmia del coronavirus ha obligat a endarrerir el retorn a l’activitat, i conseqüentment, l’inici de les competicions de lliga. La FCF encara no ha publicat la configuració dels grups ni els calendaris per al futbol base, però això no minva les ganes i la motivació dels futbolistes per tornar a jugar i retrobar-se amb els seus companys.
Dani García, coordinador de l'escola de futbol del CE Altafulla
Dani García, coordinador de l'escola de futbol del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla