Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
20 d'agost del 2020
Els Atletes d’Altafulla donen suport al repte solidari ‘Camí de l’esperança’
L’entitat col·locarà un punt de recollida d’aliments al Centre d’Entitats el pròxim dimecres de 20h a 21h
Els Atletes d’Altafulla seran partícips del ‘Camí de l’esperança’ que organitza Non Stop Aliments, la gran fita solidarà que protagonitzaran 15 corredors del país, que entre el dilluns 24 i el divendres 29 d’agost sumaran esforços per travessar Catalunya des de Sant Martí d’Empúries fins a Roquetes amb l’objectiu de recaptar un 1kg d’aliments per cada quilòmetre recorregut. El corredor de l’Espluga de Francolí, Jordi Pàmies, és un dels esportistes que farà possible aquesta iniciativa i anima a tothom a ser partícip amb les seves donacions, que es destinaran al Banc dels Aliments en benefici de les persones més necessitades arreu del país.

Els punts de recollida s’ubicaran en diferents poblacions per les quals passaran els corredors. I aquí és on entren a escena els Atletes d’Altafulla. Com el recorregut no passa pel Baix Gaià, l’entitat ha decidit col·locar un punt de recollida a la vila perquè tots els veïns del municipi i de la contornada puguin col·laborar en la iniciativa.
Tothom que ho desitgi, podrà portar els seus aliments –preferentment en envasos de plàstic com oli, llegums o llet- al Centre d’Entitats (carrer de l’Oliverot nº4, al costat del Parc del Comunidor) el pròxim dimecres 26 d’agost de 20h a 21h. Ho explica un dels responsables de l’entitat, Miquel Sánchez.

Els aliments que es recaptin a Altafulla es traslladaran a Roquetes, on s’acabarà el repte solidari després que els 15 corredors hagin completat el ‘Camí de l’esperança’ recorrent 600 km i més de 22.000 metres de desnivell positiu amb l’única finalitat d’ajudar als més necessitats.
Jordi Pàmies, corredor del repte ‘Camí de l’esperança’
Miquel Sánchez, responsable dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla