Esports
Foto: CE Altafulla
25 d'agost del 2020
L’Altafulla inicia una pretemporada atípica, exigent i amb molts interrogants
La primera sessió ha comptat amb una quinzena de jugadors del primer equip, cinc de la pedrera i alguns a prova, a expenses dels que tenen compromisos laborals
El Centre d’Esports Altafulla ha donat el tret de sortida a la pretemporada aquest dilluns 24 d’agost amb un total de 23 futbolistes, que juntament amb el cos tècnic, han hagut de complir amb les mesures de seguretat corresponents per realitzar el primer entrenament. El fins ara delegat Eduard Moreno serà el responsable sanitari de l’equip, que prendrà la temperatura a tots els esportistes abans que trepitgin el terreny de joc i desinfectarà el material després de cada sessió.

El gruix dels que han assistit al primer entrenament l’han format els jugadors que continuen del darrer curs i les dues noves incorporacions, Alberto ‘Nieto’ i Yeray Fité. La resta són jugadors de la pedrera, que seguiran entrenant-se amb els grans fins que s’incorporin els futbolistes del primer equip que tenen compromisos laborals, i també alguns que estan a prova i que intentaran convèncer el cos tècnic per fer-se un lloc en l’equip. Ho explica l’entrenador Raúl Tudela.

La pretemporada d’enguany serà molt més exigent que en els darrers cursos perquè jugar a Segona Catalana requereix un nivell de preparació més elevat respecte a Tercera, i perquè els futbolistes porten cinc mesos sense competir a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Tudela ha destacat que les tres primeres setmanes, de les sis que hi ha programades abans del debut contra el Cambrils Unió, seran les més dures.

Pel que fa a la situació sanitària, el tècnic ha reconegut que genera molta incertesa en el vestidor. Tot i que l’Assemblea de la Federació Catalana de Futbol va aprovar el pla de competició el passat dijous, el repunt de casos positius i les darreres mesures que està prenent el Govern de la Generalitat amenacen el desenvolupament de la pretemporada i l’inic de lliga el primer cap de setmana d’octubre. Mentre sigui possible, però, l’Altafulla combatrà aquesta situació amb la il·lusió de preparar-se per al debut a Segona.

L’Altafulla ja té tancats els primers amistosos de la pretemporada. El pròxim diumenge rebrà al Segur de Calafell a partir de les 18h, mentre que el dissabte 5 de setembre farà el mateix amb el Torredembarra de Jordi Araus. La resta de partits s’aniran confirmant en els pròxims dies.
Raúl Tudela, entrenador del CE Altafulla
Raúl Tudela, entrenador del CE Altafulla
Raúl Tudela, entrenador del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla