Esports
Foto: Enzo10
25 d'agost del 2020
La 1a Convocatòria de la Selecció Enzo10 Sub20 clou amb un èxit rotund
La iniciativa liderada per Llorenç Gómez té com a objectius oferir a les joves promeses del futbol platja l'oportunitat de treballar amb grans professionals i fer-los créixer com a futbolistes
La 1a Convocatòria de la Selecció Enzo10 Sub20 ha arrencat de la millor manera possible amb la participació d'una quinzena de les joves promeses del futbol platja català procedents del CFP Torredembarra, el CFP Vilanova i el Platja Roses. El projecte, dissenyat a llarg termini, ha nascut amb la voluntat d'anar evolucionant i estenent el seu nom, donant l'oportunitat a aquests futbolistes d'entrenar amb grans professionals perquè puguin dedicar-s'hi i viure d'aquest esport en el futur.

El torrenc Llorenç Gómez és l'impulsor d'aquesta iniciativa, en el marc de l'activitat que desenvolupa Enzo10 Academy com a centre esportiu d'alt rendiment. Un nivell i una professionalització que han esdevingut la marca d'aquesta primera crida, que ha comptat amb un gran equips de professionals com el millor porter del món i el guardià de la Selecció de Portugal, Elinton Andrade; l'exentrenador de porters del Lleida Esportiu, el Reus Deportiu i el Deportivo de la Coruña, Yvan Castillo; el coordinador del CFPT, José Arias; el representant de Team Villeroy Footvolley, David Romero; i el porter del Lleida, Víctor Vidal, que ha participat en algunes sessions. La fotògrafa Melanie Martínez, el realitzador audiovisual Dani Borja, i la cap de premsa, Carla Gómez, també han fet possible l'èxit que ha tingut la convoactòria.

Els jugadors que han format part de la primera convocatòria de la Selecció Enzo10 Sub20 han estat Adam Díaz, Alejandro Mayral, Ángel Lendines, Arnau Esteso, Camilo Andrés Arango, Cristian Rodríguez, Cristian Velardiez, Eloi Pérez, Eloi Rovira, Guillem Panadès, Iván Rubi, Juan Pedro Bravo, Marc López, Marcos Blasi, i Pau Urbano Gutiérrez.

L'objectiu de Llorenç Gómez era presentar aquesta primera concentració com una presa de contacte i no com una tecnificació, així que ha donat total llibertat d'elecció a tots els participants, i ha deixat fluir les diferents sessions sense fer massa correccions. La intenció era "arrencar el projecte, que els nois sumessin hores a la sorra i que se n'adonessin que poden tenir un futur en aquesta modalitat", i la resposta ha estat excel·lent. Després de la primera cita, les pautes del projecte estan molt ben definides i el futur és prometedor.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla