Esports
Foto: Lizards de Torredembarra
26 d'agost del 2020
Els Lizards suspenen definitivament el IV Beach Flag de Torredembarra previst per al setembre
La voluntat del club era adaptar el format habitual a un quadrangular, però defensa que el més convenient és evitar qualsevol risc
Els Lizards de Torredembarra finalment han decidit suspendre el IV Beach Flag Torredembarra, que s’havia de celebrar el cap de setmana del 5 i 6 de setembre a la platja de la Paella. L’evolució ascendent de la crisi sanitària del coronavirus en les últimes setmanes i les noves restriccions que ha ordenat el Govern de la Generalitat de Catalunya han motivat la decisió.

Els llangardaixos grocs ja fa temps que havien anunciat que l’edició d’enguany no es faria, com a mínim, en el format habitual. La seva voluntat era la d’organitzar una competició amb menys participants, un quadrangular amb només quatre equips. Com bé recorda el president Luis Pérez, les actuals mesures de seguretat que s’han establert, de moment, no afecten l’esport, però des de l’entitat creuen que el més convenient és evitar qualsevol tipus de risc.

El Beach Flag de Torredembarra ja s’ha convertit en una competició amb molta reputació dins del Flag Football. Tots els equips del país volen jugar-la perquè la consideren un punt de partida per començar les seves respectives pretemporades en un moment de l’any on les temperatures encara són força agradables. Des de la primera edició, el nombre d’equips no ha parat de créixer, i això ha ajudat als Lizards a fer-se un lloc en aquest esport malgrat tenir només tres anys de vida.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla