Esports
Foto: FS Roda de Berà
28 d'agost del 2020
El FS Roda de Berà aspira a l’ascens a Primera en el seu segon any a la competició
Els rodencs debutaran a casa contra la Pobla de Montornès a mitjans d’octubre en el primer derbi del Baix Gaià del nou curs
El projecte del Futbol Sala Roda de Berà té continuïtat. L’entitat va debutar a la Segona Divisió Catalana la temporada passada, i malgrat que la competició va quedar suspesa per la crisi sanitària del coronavirus, la valoració de la directiva va ser molt positiva. I és que l’equip travessava per un gran moment de forma després de superar un inici força dur on la manca d’experiència li va passar factura.

En els últims cinc partits que va disputar, va sumar quatre victòries i una única derrota, situant-se en la 7a posició amb 22 punts. L’entrenador Nano Bueno ha assegurat als micròfons d’Altafulla Ràdio que el vestidor té l’objectiu d’iniciar la lliga competint al mateix nivell que ho estaven fent abans de l’aturada per assolir la fita de l’ascens a Primera.

El tècnic també ha remarcat que, com la resta de clubs del Baix Gaià, a Roda de Berà tenen moltes incerteses de cara a una temporada que es preveu complicada per la crisi sanitària. El seu desig és començar la competició seguint un protocol de seguretat que els permeti jugar sense córrer cap risc, però ara mateix és la major incertesa de totes.

El Roda de Berà debutarà a casa contra la Pobla de Montornès el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre, sempre que la situació sanitària ho permeti. Començar el curs amb un derbi del Baix Gaià serà una bona manera de mesurar les possibilitats de l’equip en la primera fase que jugaran els representants del Camp de Tarragona que han quedat enquadrats en el Grup 13. Cal recordar que el primer i el segon classificat es classificaran per jugar la fase final contra els seus homòlegs dels grups 11 i 12 a la cerca de l’ascens a Primera.
Nano Bueno, entrenador del Roda de Berà
Nano Bueno, entrenador del Roda de Berà
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla