Esports
Foto: Atletes d'Altafulla
31 d'agost del 2020
El corredor de trail Marc Llebaria puja al segon esgraó del podi en la Cursa Trail de Prades
Els atletes Gerard Ribé i Marta Camps obtenen el primer lloc en la prova dels 5.000 metres en el Control Absolut a Mollet del Vallès
Marc Llebaria, membre de la secció trail dels Atletes d’Altafulla, ha tornat a deixar el nom de l’entitat ben amunt en la darrera cursa que ha participat, la Cursa Trail de Prades, que ha tingut lloc aquest dissabte 29 d’agost. Més concretament, el tarragoní ha pujat al segon esgraó del podi després de completar el recorregut de 12 km en 46 minuts i 15 segons. En declaracions a Altafulla Ràdio, s’ha mostrat molt satisfet de tornar a competir i divertir-se en una prova que l’ha donat l’oportunitat de retrobar-se amb molts companys després del confinament.

Després del confinament, Llebaria segueix sent el corredor més en forma de la secció trail dels Atletes d’Altafulla. No en va, recentment també ha participat en altres proves com la 39a Pujada a Miramar i la Cursa Trail de Sant Esteve de Palautordera, on va fer 4t i 5è de la classificació general, respectivament. Tot és fruit de l’entrenament i la passió que sent per aquest esport, i el reforç positiu que obté cada vegada que competeix.

D’altra banda, els Atletes d’Altafulla també han estat presents en el Control Absolut, que la Federació Catalana d’Atletisme ha organitzat a Mollet del Vallès aquest dissabte 29 d’agost. Gerard Ribé i Marta Camps han representat l’atletisme altafullenc amb els seus respectius equips, l’Agrupació Atlètica Catalunya i el Barcelona Atletisme, i ambdós han assolit la primera posició.

Ribé ha aconseguit trencar la barrera dels 15 minuts en la prova dels 5.000 metres i ha aturat el cronòmetre en 14 minuts, 59 segons i 66 centèsimes. Mentre que Camps ha liderat la mateixa prova en la modalitat femenina amb un temps de 18 minuts, 49 segons i 46 centèsimes. Per la seva part, el torrenc Aaron Solà també s’ha imposat en la prova de llançament de disc amb una marca de 51,15 metres.
Marc Llebaria, corredor dels Atletes d'Altafulla
Marc Llebaria, corredor dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla