Esports
Foto: CE El Catllar
31 d'agost del 2020
El Catllar anuncia un positiu per coronavirus en el primer equip i suspèn els entrenaments
El club va contactar immediatament amb Salut per conèixer el protocol a seguir i també amb el Morell, amb qui havia disputat el Trofeu de Festa Major el diumenge 23 d’agost
El CE El Catllar ha anunciat aquest dissabte 29 d’agost que un jugador del primer equip ha dona positiu per coronavirus. El futbolista en qüestió es troba bé, segons ha explicat el secretari, Jaume Pedra, als micròfons d’Altafulla Ràdio. Per protegir a la resta de la plantilla i les seves famílies, però, la junta directiva encapçalada per Francesc Armengol ha decidit suspendre els entrenaments fins a nova ordre.

Cal recordar que el conjunt groc va ser el primer del Baix Gaià en moure fitxa per adaptar-se a la realitat sanitària de les últimes setmanes, on el nombre de contagis en el país ha augmentat perillosament. Les primeres mesures que va prendre van ser suspendre tots els partits amistosos de la pretemporada i realitzar els entrenaments amb diferents grups de treball per evitar el contacte físic entre els jugadors.

Abans d’aquesta decisió, l’equip d’Isaac Fernández ja havia jugat el primer amistós de la pretemporada contra el Morell (1-0) en el marc del Trofeu de Festa Major del Catllar. Quan el club va conèixer el positiu dins del vestidor, va preguntar a Salut quin era el protocol a seguir, i va posar-se en contacte amb el conjunt morellenc per informar-lo de la situació abans de l’enfrontament d’aquest dissabte contra el Cambrils Unió, que s’ha acabat disputant.

El Catllar té ben clar que ha d’anteposar la salut dels seus futbolistes als interessos competitius. La suspensió de la pretemporada és un condicionant important de cara a l’inici de lliga, programat per al cap de setmana del 3 i 4 d’octubre. De moment, la Federació Catalana de Futbol (FCF) segueix endavant amb el pla de competició, i això obliga els clubs a entrenar-se malgrat la crisi sanitària. La decisió del Catllar, però, pot obrir la porta a què altres equips es plantin i aturin la seva activitat perquè el que està en joc és molt més important que un ascens o una permanència.
Jaume Pedra, secretari del Catllar
Jaume Pedra, secretari del Catllar
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla