Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
03 de setembre del 2020
Axel Méndez es proclama campió de Catalunya de Trial UCI a Ripoll
Àngel Batlle ha assolit la primera plaça en Màster, però la manca de participants d’aquesta categoria no ha permès fer una classificació oficial
El Bike Park Costa Daurada de Torredembarra ha participat aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya de Trial UCI, que s’ha celebrat a Ripoll, de la mà de 4 pilots. L’entitat ha celebrat la gran victòria del jove Axel Méndez en Principiant, la que ha comptat amb més participants de tota la competició. Méndez, que es troba en el primer any a la categoria, ha sumat 310 punts, deu més que el segon i el tercer classificat.

Quant a la resta de participants, Pol Alcantara ha fet 12è en Aleví, Joan Solé ha estat 5è en Junior i Àngel Batlle primer en Màster. Malauradament, no hi ha hagut suficients pilots d’aquesta categoria i l’organització no ha fet una classificació oficial. Des del club destaquen la dificultat de la prova, que s’ha disputat sobre un circuit amb molt de fang a causa de la pluja que havia caigut el dia anterior.

El Bike Park Costa Daurada se centra ja a preparar la seva participació en la Copa d’Espanya de Trial, que se celebrarà en tres proves, una d’elles a Cambrils. Mentre que el 7 i 8 de novembre acollirà els Campions d’Espanya a les seves instal·lacions.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla