Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
03 de setembre del 2020
El Nàstic fitxa a Fran Carbia mentre que David Goldar marxa a l’Ibiza
El jugador de Sant Pere i Sant Pau arriba a Tarragona en un intercanvi de cromos que porta al central gallec fins a les Illes Balears
El Nàstic de Tarragona ja té la peça que li faltava per tancar la zona ofensiva de l’equip. Fran Carbia per fi s’ha pogut desvincular de l’Ibiza i signar amb els grana per a dues temporades. Tot i que arriba lliure, sense pagar cap traspàs, des de la Budallera han hagut de cedir a les peticions del club balear i rescindir el contracte de David Goldar per efectuar el canvi de cromos entre els dos futbolistes.

Per les necessitats de la plantilla, l’arribada del primer era molt més necessària que la continuïtat del segon, a part que aquest hauria refusat la idea de competir per la titularitat amb els altres centrals de l’equip. De fet, el gallec no va acceptar l’oferta de renovació del club després de la incorporació de Marc Trilles, que encara no s’ha pogut entrenar a les ordres de Toni Seligrat perquè el Lleida Esportiu encara no ha tramitat la seva baixa federativa perquè segueix en ERTO.

Amb tot, la direcció esportiva encapçalada per Sergi Parès haurà de rastrejar el mercat a la cerca d’un central que per completar l’eix de la defensa juntament amb José Rueda, Pol Domingo i el mateix Trilles. Per contra, l’atac queda ben cobert amb la incorporació de Fran Carbia, que pot jugar tant d’extrem com de segon punta.

El de Sant Pere i Sant Pau ja va jugar amb el Nàstic el segon tram de la temporada passada, fins a l’eclosió de la pandèmia, cedit per part de l’Ibiza, que no comptava amb ell. En els sis partits que va disputar va anotar dos gols, ambdós en el seu debut contra l’Ebro. El doblet va ser clau perquè els grana aconseguissin la victòria al Nou Estadi (4-2). Format a la pedrera tarragonina, per fi li ha arribat l’oportunitat de ser jugador del primer equip a tots els efectes després de passar pel Reus Deportiu, amb qui va assolir l’ascens a Segona, el Dinamo de Tiblisi, i l’Ibiza.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla