Esports
Foto: CE El Catllar
09 de setembre del 2020
El Catllar comptarà amb un equip filial a Quarta Catalana
L’equip dirigit per Dani Martin estarà format majoritàriament per joves del municipi que han acabat la seva etapa formativa
El CE El Catllar comptarà a partir d’aquesta temporada amb un equip filial a Quarta Catalana, una idea que la junta directiva encapçalada pel president Francesc Armengol contemplava en el seu projecte i que s’ha fet realitat gràcies a la voluntat del club, però sobretot, a la dels futbolistes. I és que la creació d’aquest segon equip permet que els joves del poble –la majoria han acabat la seva etapa formativa, que no poden pujar al primer equip per l’exigència que suposa la Primera Catalana, puguin seguir jugant a futbol sense marxar del Catllar.

Durant aquesta primera temporada, els jugadors hauran d’assumir la majoria de despeses que són necessàries per endegar l’equip i competir a Quarta Catalana. El president, Francesc Armengol, ha agraït la seva predisposició i ha assegurat que el club els ajudarà molt més del que ho pot fer enguany la temporada vinent.

El Catllar B no té cap objectiu ambiciós per al seu debut a Quarta Catalana, més enllà de competir cada partit i intentar quedar el més amunt possible. Armengol remarca que el més important és que s’apuntin el màxim de joves del municipi, sense tancar les portes als futbolistes de la contornada, i que la primera temporada serveixi perquè comprovin el nivell de la categoria i el rendiment que poden oferir.

El president del club tampoc ha descartat que algun dels jugadors del filial puguin ajudar al primer equip en algun moment concret si així ho considera el tècnic Isaac Fernández. L’experiència d’entrenar amb jugadors de Primera Catalana, i fins i tot disputar algun minut en la màxima categoria del futbol català és un al·licient per aquest grup de nois que tot just acaben d’iniciar la seva etapa com a amateur.

El Catllar B competirà a Quarta Catalana juntament amb la UE Creixell, amb qui protagonitzarà el derbi del Baix Gaià de la categoria. De moment, però, la Federació Catalana de Futbol no ha anunciat ni el calendari ni la data per iniciar la lliga.
Francesc Armengol, president del Catllar
Francesc Armengol, president del Catllar
Francesc Armengol, president del Catllar
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla