Esports
Foto: Just Tri
16 de setembre del 2020
Les inscripcions per al triatló popular d’Altafulla del pròxim 10 d’octubre s’obren aquest dimecres 16 de setembre
La prova forma part del circuit Just Tri 2020 amb dues distàncies, Sprint individual i relleus, i Super Sprint
El pròxim 10 d’octubre, Altafulla acollirà una de les proves de triatló popular del circuit Just Tri 2020 a càrrec de l’empresa Sport No Limit i la regidoria d’Esport de l’Ajuntament, encapçalada per l’edil Àlex Cañas. La competició constarà de dues modalitats, Sprint individuals i relleus, i Super Sprint.

La diferència entre les proves és la distància que hauran de completar els participants. La modalitat de Sprint individual i la de Sprint Relleus consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5km de cursa; mentre que la Super Sprint individual compta amb 0,35 km de natació, 10 km de bicicleta, i 2,5 km de cursa a peu.

Les places estan limitades a 100 participants per a la prova de Super Sprint amb un preu de 39 euros, i a 150 places per a la de Sprint individual i la de Sprint Relleus a un preu de 43 i 65 euros, respectivament. Les inscripcions ja són obetes i s’han de tramitar a través del portal web www.justriseries.com/ca/altafulla.

La inscripció inclou un record commemoratiu, avituallaments al circuit i a l’arribada, servei de fisioteràpia i foto a la meta. Cal remarcar que per raons de seguretat derivades de la Covid-19, els esportistes no es podran apuntar a última hora.

Pel que fa a les mesures de seguretat, els participants hauran de respectar els 2 metres de distància en tot moment, utilitzar la mascareta i netejar-se les mans en la recollida de dorsals i en l’entrada a boxes, i respectar les normes i indicacions que faci l’organització.

Quant a la competició, la participació total no superarà les 250 persones per garantir el benestar de tothom i el bon desenvolupament d’aquesta. Les sortides seran esglaonades i per grups reduïts, mentre que la meta comptarà amb espais amplis que permetin respectar les distàncies.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The breadwinner"
19 de setembre a les 22:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com