22 de setembre del 2020
L’Albacete d’Alberto Benito segueix sense carburar en l’inici de la Segona Divisió
L’altafullenc encadena la segona titularitat seguida i juga pràcticament tot el partit abans de ser substituït en el 84’
L’Albacete va patir un món per mantenir la seva plaça a Segona Divisió la temporada passada. Els manxecs van assolir la permanència en l’última jornada amb una victòria a l’últim segon contra el Cádiz al Ramón de Carranza. Tot i l’alegria que va suposar la salvació, a banda d’una nova oportunitat per intentar fer les coses millor, el conjunt de Lucas Alcaraz ha començat el curs amb mal peu després d’encadenar la segona derrota contra la Ponferradina per 0 a 2.

Alberto Benito ha tornat a ser titular en el lateral dret, completant pràcticament tot el partit. Tal com ja va succeir al camp de l’Espanyol, l’altafullenc va ser substituït abans d’arribar als cinc últims minuts del partit per Carlos Isaac. L’Albacete ja perdia per dos gols, i Alcaraz, davant la difícil missió de capgirar la situació, va tornar a repartir minuts als futbolistes més joves del planter.

El defensa altafullenc va veure la primera targeta groga del curs en el minut 67, poc abans d’encaixar el 0 a 2. Tot i això, el tècnic el va mantenir sobre el camp fins als últims minuts, conscient que és un futbolista que sap mesurar les seves entrades en aquest tipus de situacions. La confiança que té dipositada en ell és indiscutible, com així indiquen els 167 minuts, d’un total de 180, que ha disputat en el primer i el segon partit de lliga.

El tercer partit de l’Albacete es jugarà aquest dissabte 27 de setembre al camp del Fuenlabrada. Benito i els seus companys intentaran aconseguir la primera victòria del curs i abandonar la cua de la classificació de Segona Divisió.