Esports
28 de maig del 2015
En marxa les obres d’instal·lació de gespa artificial a l’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla
Les màquines hi ha començat a treballar aquest dimecres, i es preveu que les tasques estiguin enllestides a meitat del mes d’agost
Les màquines han començat a treballar aquest dimecres a l’Estadi Municipal Joan Pijuan d’Altafulla. Les tasques havien de posar-se en marxa el dilluns, però la previsió de pluja va fer que l’empresa constructora decidís aplaçar-les. Tot i això, el regidor en funcions d’Activitat Física i Esport, Guillermo Alonso, ha assegurat que els terminis avancen segons el previst.
Els treballs passen ara per la retirada dels trossos de paviment en mal estat, els arbres, i tots aquells elements que poden esdevenir una molèstia. El CE Altafulla ha demanat al consistori per un seguiment diari dels treballs.

El cost de les obres s’eleva fins als 290.000 euros. El camp actual, de terra, passarà a ser de gespa artificial de tercera generació. Per sota de la gespa artificial es planteja la col·locació d’una capa d’aglomerat asfàltic de forma que s’aconsegueixi el perfecte pendent transversal del 0.5% requerit i s’asseguri la impermeabilització del substrat inferior. Sota la capa d’aglomerat es col·locarà una capa de 15 cm de gruix de sauló compactat al 98% per sobre de la base existent.

El camp de joc tindrà unes dimensions de 94 metres de llargada, i 59,5 metres d’amplada. Unes mides que compleixen amb la normativa FIFA. L’espai condicionat amb gespa artificial quedarà perfectament delimitat i encaixat, en els costats oest i sud, pels murs i baranes que configuren les grades, i en els costats nord i est pel paviment de formigó i la barana metàl·lica contínua. Pel que fa als seients de les grades, la intenció inicial era que fossin de color negre amb la paraula ‘Altafulla’ en groc perquè es pogués veure de la carretera. Una proposta, però, que finalment no serà possible.

El regidor en funcions espera que a mitjans d’agost el camp de gespa artificial sigui una realitat.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades