Esports
28 de maig del 2015
El primer equip del CFS Torredembarra assoleix l’ascens directe a la Primera Catalana
Aquest dimecres al vespre s’ha imposat per 14 a 2 al Capçanes, i ja pensa en la propera temporada
Ho ha aconseguit. El primer equip del CFS Torredembarra ha assolit l’ascens directe a la Primera Catalana. Aquest dimecres al vespre al Pavelló Sant Jordi s’ha imposat amb una contundent victòria per 14 a 2 al Capçanes.

Són ja dos anys consecutius d’ascensos, enguany amb una lliga força regular, amb 23 victòries i 3 derrotes. Un campionat que també ha estat marcat pels 200 gols aconseguits davant dels només 70 encaixats. A més, el jugador Eduard Suàrez ha estat el màxim golejador. Un altre dels jugadors i un dels responsables de l’entitat, Jeroni Rañé, Ha fet una valoració molt positiva de la temporada.
Ha agraït el granet de sorra que han aportat jugadors, socis, aficionats, i patrocinadors, que “entre tots han fet possible aquesta fita”.

La intenció és consolidar el grup encara més de cara a la propera campanya, amb algunes incorporacions, a més de l’arribada d’alguns dels jugadors del juvenil que passaran a ser sèniors. Ara els toca descansar unes setmanes, però “seguir treballant a nivell de club perquè l’any vinent sigui més i millor”.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla