Esports
Foto: CM Altafulla
01 d'octubre del 2020
El CM Altafulla acull el Campionat de Catalunya de Windsurf aquest cap de setmana
La competició comptarà amb una cinquantena d’esportistes, i des de l’entitat confien que els regatistes locals aprofitin l’oportunitat de navegar a casa
Sis mesos després, el Club Marítim Altafulla per fi podrà acollir el Campionat Catalunya de Windsurf, ajornat en el seu dia a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Una circumstància que celebren a l’entitat perquè és una cita important dins del calendari anual de la Federació Catalana de Vela, que això sí, es desenvoluparà seguint totes les mesures de seguretat i prevenció de la Covid-19. Ho explica als micròfons d’Altafulla Ràdio un dels seus responsables, Àngel López.

La competició comptarà amb una cinquantena de participants entre les classes RS:X, Tecnho 293, Tecnho Sub17, Techo Plus, grup d’iniciació i la classe convidada, Open Foil. Els regatistes del CM Altafulla no hi faltaran, i des de l’entitat esperen que facin una bona actuació aprofitant que “juguen a casa”.

Tant dissabte com diumenge, l’activitat començarà a les 11h amb el registre dels participants. En la jornada de dissabte, la primera prova arrencarà a les 12h, mentre que en la dominical, les proves es reprendran a partir de les 11.30h. En total, l’organització ha programat sis proves entre ambdós dies, i els regatistes n’hauran de completar com a mínim dues.
Àngel López, responsable del CM Altafulla
Àngel López, responsable del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla