Esports
28 de maig del 2015
El primer equip del Vòlei Torredembarra tornarà a militar a la Primera Divisió Catalana la propera temporada
El conjunt d’Eric Hasspacher ha assolit la permanència en el seu primer any a la categoria
El primer equip del Club Esportiu Voleibol Torredembarra debutava aquesta temporada a la Primera Divisió Catalana. El conjunt d’Eric Hasspacher era conscient que no seria fàcil, però va acceptar el repte amb il·lusió i amb la voluntat de mantenir la categoria. Una fita que no s’ha fet realitat fins l’última jornada contra el Barberà.

Les de Torredembarra van finalitzar la primera fase de la lliga regular en setena posició, el que significava lluitar durant la segona fase per la permanència. Les baixes van marcar la primera volta d’aquesta segona fase, i també la inexperiència en la categoria va fer que acumulessin resultats negatius. Amb la recuperació d’efectius ja durant la segona volta i amb el convenciment que podien aconseguir l’objectiu de continuar la propera temporada a la Primera Catalana, les noies van dedicar tots els seus esforços perquè així fos.

Cada partit esdevenia una autèntica final en què l’únic resultat possible per continuar somiant era una victòria. I així va ser. Van superar diferents traves pel camí i van aconseguir allò que a priori semblava impossible.

L’esforç, la constància, i les ganes de guanyar han permès finalment que tanquessin la temporada en tercera posició amb 26 punts. La propera campanya tornaran a militar a la Primera Divisió, la màxima categoria a nivell català.
Social
Et recomanem
Festival Di(vi)nes: Glòria Ganga i Raquel Lúa
9 d'octubre a les 21:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Associació Cultural Etcètera
Triatló popular: Just Tri-Altafulla
Dissabte 10 d'octubre
Més informació a justriseries.com/altafulla
Descobreix l'entorn natural d'Altafulla: els arbres d'interès
10 d'octubre a les 10:00h. des del Museu Etnogràfic
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
Visita ‘La vida de les elits vora Tàrraco’
11 d'octubre a les 11:00h. a la vil·la romana dels Munts
Preu: 5 euros. Venda d’entrades a www.mnat.cat/entrades