01 d'octubre del 2020
Llorenç Gómez dona al Benfica l’accés a la fase final de la Lliga Portuguesa de Futbol Platja amb 2 gols (4-3)
El torrenc i els seus companys s’enfronten aquest dijous al Leixoes en el darrer partit de la primera fase amb la segona plaça en joc
Llorenç Gómez també estarà a la fase final de la Lliga Portuguesa de Futbol Platja, que es jugarà del 3 al 5 d’octubre a Nazaré. El Benfica ha aprofitat la primera de les dues oportunitats que tenia per assaltar la 4a posició de l’Osotoao imposant-se al Grap per un ajustat 4 a 3. El torrenc ha estat decisiu marcant dos dels quatre gols del seu equip en un partit on el rival s’havia situat amb un marcador d’1 a 3 en el minut 23.

Llavors ha arribat el primer gol de Gómez, que ha servit per esperonar els seus companys i fer la igualada a sis minuts per al final gràcies a Duarte Vivo. I quan només restava un minut abans d’arribar a la pròrroga, l’internacional espanyol ha culminat la remuntada des del punt de penal. Sens dubte, avalats pels seus gols, Vivo i Gómez són les dues cartes gunayadores del Benfica per intentar assolir el títol.

D’aquesta manera, el conjunt de Lisboa se situa 3r amb 12 punts, passant per davant de l’Osotao, ja sense opcions, i del Chaves d’Eliott Mounoud. Aquest dijous, a les 16.30h, disputarà el darrer partit de la fase de grups contra el cuer del grup, el Leixoes. Un partit on l’únic que estarà en joc serà la segona plaça de la classificació que defensa l’Sporting CP d’Edu Suárez.

El sorteig de la segona fase, tant pels equips que lluitaran pel títol com els que ho faran per evitar el descens a Segona, tindrà lloc aquest divendres a les 16h a la Ciutat de Futbol de la Federació Portuguesa de Futbol (FPF).