Esports
Foto: Maria Pitarch
02 d'octubre del 2020
Maria Pitarch, medalla de plata de Recorbat Junior en el Campionat d’Espanya de Camp
L'arquera de Vespella de Gaià ha rebut la medalla d’or que l’acredita com a campiona de la Lliga Nacional de Camp Junior 2019-20
Maria Pitarch ha clos la seva etapa en la categoria Junior de la millor manera possible, amb l’obtenció de la medalla de plata de la modalitat Recorbat Junior en el marc del Campionat d’Espanya de Camp 2020, que s’ha disputat a Àvila el 26 i 27 de setembre.

L’arquera de Vespella de Gaià ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio la duresa i l’exigència de la competició a causa de les inclemències meteorològiques que s’han produït tant en la jornada de dissabte com en la de diumenge. Igualment, lamenta que la medalla d’or se li hagi escapat en la fletxa de desempat després d’una final molt igualada amb Maria Vilchez.

D’altra banda, Maria Pitarch ha rebut a Àvila la medalla d’or que l’acredita com a campiona de la Lliga Nacional de Camp Junior 2019-20. L’arquera del Club Arquers Cambrils s’ha imposat de forma ajustada a la navarresa Jone Gaztelu amb un total de 865 punts, 25 més que la seva rival. I això que no va competir en la 3a Tirada celebrada a Astúries a principis d’agost. Una manera, doncs, de tancar el cercle a la categoria.

A partir d’aquest dijous 1 d’octubre, Maria Pitarch ja és a tots els efectes, arquera de la categoria Sènior. Tot i que enguany serà una de les debutants, té els seus primers objectius ben definits: formar part de l’equip nacional absolut i l’equip nacional absolut de camp. El calendari del nou curs 2020-21 es donarà a conèixer en uns dies i serà llavors quan podrà començar a preparar la seva pretemporada.
Maria Pitarch, arquera del Club Arquers Cambrils
Maria Pitarch, arquera del Club Arquers Cambrils
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla