05 d'octubre del 2020
L’Altafulla deixa escapar dos gols d’avantatge i acaba claudicant davant el Cambrils Unió (2-3)
Els groc-i-negre deixen una bona targeta de presentació en la seva estrena a Segona Catalana amb una primera part excepcional
El CE Altafulla ja sap el que és la Segona Catalana, una categoria que no perdona ni un moment de desconnexió ni la manca d’experiència dels novells. El debut contra el Cambrils Unió es presentava com un repte difícil de superar per les aspiracions del rival, i els groc-i-negre gairebé ho aconsegueixen. De fet, en el temps de descans ningú apostava per la derrota que s’acabaria consumant en el temps afegit per 2 gols a 3.

El conjunt de Raúl Tudela guanyava per 2 a 0 amb dos gols d’Enric López des del punt de penal, i afrontava la segona part amb superioritat numèrica perquè l’infractor de les dues penes màximes, Òscar Morell, havia vist la targeta groga en ambdues accions. Malauradament, en l’inici del segon temps, “l’equip s’ha tirat enrere”, com assegura el segon entrenador, Gerard Montserrat, i el Cambrils Unió ho ha aprofitat per igualar el partit amb els gols de Marc Benito, de penal, i Miquel Torondel.

En aquesta anada i tornada, l’Altafulla ha gaudit de diverses ocasions per tornar a posar-se per davant. El creixellenc Achraf Maadi i el tarragoní Manu Cobacho han protagonitzat les oportunitats més clares davant Iván León. Però qui finalment encertaria seria Miquel Torondel quan ja no quedava temps per reaccionar. El jugador de l’Altafulla, Enric López, ha assegurat que l’equip s’ha d’adaptar ràpid a la categoria perquè els petits detalls són decisius.

L’Altafulla comença la lliga sent 8è sense cap punt en el seu caseller, igual que el Montblanc i la Cultural Bonavista. El pròxim dissabte, a les 16.30h, visita a la Pobla de Mafumet B, un altre dels candidats a lluitar per l’ascens a Primera Catalana.