05 d'octubre del 2020
Ivan Peralta condemna el Catllar a la primera derrota de la temporada a Vista Alegre (2-1)
El Roda de Berà assoleix la victòria a Bonavista, mentre que a Tercera la Riera suma un punt a Calafell i la Torre cau contra l’Arboç
El CE El Catllar ha caigut en la jornada inaugural de la temporada 2020-21 al camp del Vista Alegre per 2 gols a 1. El local Iván Peralta ha estat el botxí dels del Baix Gaià amb una dobleta entre el 45’ i el 51’, la qual cosa ha suposat un doble cop molt dur com ha reconegut el tècnic, Isaac Fernández. Els grocs es refarien en el 63’ amb el gol d’Hamir Andrés González, però després no han encertat en les seves ocasions.

A Segona Catalana, l’Atlètic Roda de Berà ha aconseguit l’única victòria dels nostres representants al vèncer a domicili a la Cultural Bonavista. El triomf, això sí, s’ha decidit en els darrers 10 minuts amb els gols de l’exdavanter de l’Arboç, Arnau Moya, i de Miguel Àngel Contreras. Dos minuts abans, els locals s’havien quedat amb 10 jugadors per l’expulsió de David Ruiz. L’entrenador Nando Cantón ha explicat als micròfons d’aquesta casa que l’equip ha competit tal com exigia el partit, endur-se una victòria amb “un marcador que hagués pogut ser més ampli”.

A Tercera Catalana, el Torredembarra ha claudicat davant l’Arboç amb un resultat de 3 a 4. El 0 a 3 a la mitja hora de joc ha estat una llosa massa gran, més encara quan ha arribat l’1 a 4 en el minut 60’, deixant sense efecte la diana de Guillermo Montserrat abans del descans. Pol Arauz i Carlos Guillermo Abularach han escurçat la diferència en els darrers 20 minuts. El tècnic Jordi Araus ha assegurat als micròfons d’Altafulla Ràdio que és una derrota agredolça i que l’equip ha mostrat símptomes positius que conviden a l’optimisme.

I pel que fa a la Riera, ha sumat un punt molt valuós al camp del Calafell contrarestant els dos avantatges que el conjunt local havia aconseguit per mitjà dels germans Garcia, Sergi i Xavi. Mohammad Oumoula i Adnane El-Hbicha han estat els golejadors del conjunt dirigit per José Antonio Ferreros. Un inici de curs positiu després dels problemes que ha patit l’equip durant la pretemporada a causa de la crisi sanitària.