Esports
Foto: Just Tri Series
09 d'octubre del 2020
Altafulla acull aquest dissabte la prova de triatló popular del circuit Just Tri Series
La prova comptarà amb 250 esportistes entre els quals destaquen quatre campions d’Espanya de diferents modalitats
El circuit de triatló popular Just Tri Series fa aturada a Altafulla aquest dissabte 10 d’octubre amb la participació de 250 esportistes, que no s’han volgut perdre la primera i única cita de la competició aquest 2020. La del Baix Gaià havia d’esdevenir la darrera prova del calendari, però la crisi sanitària del coronavirus va obligar a suspendre les anteriors a Cambrils, Castelldefels, Tarragona i l’Hospitalet de l’Infant.

El director de la prova, Juanan Fernández, ha explicat en l’entrevista concedida al programa Baix Gaià Esports que la cita d’Altafulla s’ha mantingut perquè “reuneix molts condicionants que ens donen seguretat”, destacant la voluntat i predisposició de l’Ajuntament per celebrar-la a partir d’un pla de seguretat i contenció per a la Covid-19, i aprovat per la Generalitat de Catalunya.

A causa de la crisi sanitària, el nombre de places s’ha limitat a 250 entre les modalitats de Sprint i Super Sprint, i estan exhaurides des del passat diumenge. Juanan Fernández ha reconegut que molts esportistes han trucat per veure si encara podien participar, però malauradament, l’organització els ha hagut de dir que no per complir amb el compromís adquirit de realitzar una prova en la qual es pugui complir amb el protocol de seguretat.

Entre els 250 participants que prendran part de la prova de triatló popular d’aquest dissabte a Altafulla destaquen alguns noms com els d’Albert Torres, Dolça Ollé, Albert Parreño o Anna Flaquer, campions d’Espanya en diferents modalitats de triatló. La seva presència remarca el pes que té Altafulla en aquest esport després de les grans competicions que s’hi han realitzat com el Campionat d’Europa o la prova dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

El triatló popular d’Altafulla començarà a les 17h amb la sortida dels participants de la modalitat Super Sprint, mentre que els de la modalitat Sprint sortiran a partir de les 17.10h. Tots aquells que ho desitgin podran seguir la competició en directe a través de les xarxes socials de Just Tri Series a Facebook o Instagram.
Juanan Fernández, director de la prova
Juanan Fernández, director de la prova
Juanan Fernández, director de la prova
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla