13 d'octubre del 2020
Les abelles de l’Altafulla superen la prova contra la Selva del Camp abans de l’inici de lliga (4-1)
Tres gols en els darrers 20 minuts del primer temps i l’expulsió d’una de les visitants en la segona decideixen el partit
El Sènior femení del CE Altafulla s’ha imposat aquest dissabte 10 d’octubre a la Selva del Camp en el primer i únic amistós que ha pogut disputar abans de l’inici de la lliga Femení 7 TGN el pròxim cap de setmana. Les abelles han vençut per un resultat de 4 a 1, amb tres gols en els 20 últims minuts del primer temps, que han estat claus.

El gol de Lorena Giménez, que ha obert el marcador en el minut 20, i la dobleta de Bianca Sánchez entre el 28’ i el 39’, han fet justícia als mèrits de l’equip. Sánchez, per cert, era una de les debutants en el seu retorn a l’equip després de la seva experiència al Salou Costa Daurada. L’altre debutant, Kholud Chentouf, també ha estat protagonista.

La davantera no ha anotat cap gol, però ha provocat l’expulsió de la visitant Roser Boada, que l’ha derrocat sent l’últim obstacle entre ella i la portera. La targeta vermella ha estat molt discutida per la banqueta visitant, sobretot pel fet de tractar-se d’un partit amistós, però fent cas al reglament, l’àrbitre ha pres la decisió correcta.

El fet de jugar contra un equip amb inferioritat, ha fet que l’Altafulla s’hagi relaxat i la Selva, que no s’ha rendit en cap moment, escurcés la diferència per mitjà de Jenifer Jiménez en el 69’. Un minut després, però, Lorena Giménez ha assegurat el triomf de les groc-i-negre amb el seu segon gol del partit.

L’Altafulla realitzarà dos entrenaments aquesta setmana abans de debutar a la lliga el pròxim dissabte, a les 19.30h, contra l’Atlètic Mont-roig. En principi s’havia d’enfrontar al San Salvador, però la retirada de l’Espluga de Francolí ha alterat el calendari de la lliga.