Esports
Foto: Kàrting Altafulla
16 d'octubre del 2020
El Kàrting Altafulla clou aquest diumenge el VIII Campionat Amateur amb el GP6
Arturo López afronta la prova sent campió virtual, mentre que l’emoció se centra en la classificació dels novells, on quatre pilots estan separats per 4 punts
El Kàrting Altafulla acomiada aquest diumenge 18 d’octubre la 8a edició de la seva competició més important, el Campionat Amateur. La sisena i última prova posa el punt final a una edició la d’aquest 2020 que s’ha hagut d’allargar més del que estava previst a causa de la crisi sanitària del coronavirus. Precisament, l’activitat del kàrting no s’inclou entre les restriccions presentades pel Govern, i que han entrat en vigor aquest divendres.

Un dels responsables de l’organització, Jordi Estrada, així ho ha assegurat als micròfons d’Altafulla Ràdio. Les noves mesures només afecten el servei de bar de les instal·lacions, que lògicament romandrà tancat en els pròxims 15 dies.

Pel que fa a la competició, la prova ha de confirmar a Arturo López com a bicampió després de pujar al segon esgraó del podi en la penúltima cursa deixant la diferència amb Paulinho Mateus en 47 punts. Només una catàstrofe podria arravatar-li l’oportunitat de revalidar el títol de l’any passat. Per la seva part, Marc Rovira també té a tocar el títol de la classificació dels pilots de +85. Per contra, com explica Jordi Estrada, l’al·licient és veure qui aconsegueix el títol dels novells.

Albert Mauri és líder amb 118 punts; Jordi Durant, segon amb 117; José Antonio Martínez, tercer amb 115; i Juan González, quart amb 114. Només un d’ells podrà coronar-se com el millor pilot dels nouvinguts al Kàrting Altafulla aquest 2020, si bé arribar a la prova final amb opcions ja és un èxit per als quatre.
Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla
Jordi Estrada, responsable del Kàrting Altafulla
Social
Et recomanem
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'octubre a les 11:00h. des del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Visites a la vil·la romana dels Munts
Matins i tardes de dimarts a dissabte, i diumenge al matí
Informació i reserves al MNAT
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada últim dissabte de mes a les 11:00h.
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
Visites guiades al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426