19 d'octubre del 2020
La tennista Anna Ortiz cau en els 1/4 de final del torneig de l’Acadèmia Sánchez Casal del Circuit Marca
Lucia Aranda ha deixat a l’altafullenca fora de les semifinals amb un doble 6-1
Anna Ortiz ha participat durant la darrera setmana en una de les últimes proves del ‘Circuito MARC Jóvenes Promesas’, que ha tingut lloc a les instal·lacions de l’Acadèmia Sánchez Casal, a Barcelona, del 12 al 18 d’octubre. Aquesta vegada, l’altafullenca s’ha quedat als 1/4 de final, on ha perdut contra Lucia Aranda en el set de desempat. Tot i igualar el 6-4 de partida per part de la seva rival amb un 3-6 en el segon set, en el darrer s'ha tornat a veure superada amb un resultat de 6 a 1.

La tennista del Club Tennis Tarragona, que era la 8a cap de sèrie del torneig, havia debutat imposant-se a Ruth Roura en els 1/16 de final per 6 a 3 i 6 a 0. Mentre que en els 1/8 de final va superar a Ana Romero per 7 a 5 i 6 a 2. En ambdós partits, l’altafullenca va anar de menys a més, imposant-se amb més claredat en el segon set. Malauradament, en els 4ts de final va topar-se amb una rival més dura, que posteriorment seria la subcampiona del torneig, i va perdre l’oportunitat d’estar entre les quatre millors tenistes de la competició.

La següent cita en el calendari d’Anna Ortiz és una altra prova del ‘Circuito MARCA Jóvenes Promesas’. Més concretament la que es disputarà del 26 d’octubre a l’1 de novembre al València Tennis Center, i que substitueix el torneig que havia d’acollir el Club Tennis Carlet.