Esports
Foto: Altafulla Ràdio
26 d'octubre del 2020
La Cursa de Tardor dels Atletes d’Altafulla, suspesa per la Covid-19
L’entitat contactarà els pròxims dies amb els corredors que ja estaven inscrits per efectuar el retorn dels diners
Els Atletes d’Altafulla finalment han suspès la 6a edició de la Cursa de Tardor, que s’havia de dur a terme el pròxim diumenge 1 de novembre, a causa de greu situació sanitària que està vivint la nostra societat amb la segona onada de la Covid-19. El president del club, Jordi Ribé, ha explicat en l’entrevista concedida al Baix Gaià Esports, que malgrat que encara no s’ha anunciat una pròrroga per a la suspensió de les competicions no professionals, l’entitat s’havia marcat aquest diumenge com a data límit per a prendre una decisió.

Des del club havien instaurat una sèrie de mesures per adaptar-se a la nova realitat i garantir la seguretat de tots els participants com per exemple, la sortida a contrarellotge o fer de l’Ermita de Sant Antoni una zona exclusiva per als corredors, tant per a la sortida com per a l’arribada. Unes mesures que malgrat que podien ser efectives, no són suficients en la situació sanitària actual.

Els Atletes d’Altafulla contactaran els pròxims dies amb els corredors que ja estaven inscrits per retornar els dines de les inscripcions, una altra de les mesures anunciades per si la cursa no es pogués dur a terme, com finalment ha succeït. El president, Jordi Ribé, ha lamentat que a causa d’això, no es podrà destinar una part dels diners a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic.

La Covid-19 ja havia obligat als Atletes d’Altafulla a suspendre la Cursa de Primavera de l’1 de maig, tot i que a l’estiu sí que van celebrar la Pujada a l’Ermita en el marc de la Festa Major Petita de la vila i en un moment on la situació sanitària era molt més positiva que a dia d’avui. El desig de l’entitat és reprendre les activitats habituals a partir de 2021, mentre que els atletes seguiran entrenant-se de forma individual o en grup reduïts a l’espera de poder tornar a competir.
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Jordi Ribé, president dels Atletes d'Altafulla
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla