Esports
Foto: Marta Camps
26 d'octubre del 2020
Marta Camps assoleix el rècord dels 3.000 metres F50 de Catalunya
L’altafullenca ha estat 4a amb el Barcelona Atletisme en la Copa d’Espanya de Clubs Màster
L’atleta altafullenca Marta Camps ha sumat un nou èxit a aquesta temporada. Més concretament, ho ha fet en la Copa d’Espanya de Clubs Màster, que s’ha celebrat a la localitat valenciana de Torrevieja aquest cap de setmana, on ha assolit el rècord de Catalunya en la prova dels 3.000 metres F50.

Camps ha creuat la línia de meta en 10 minuts, 40 segons i 13 centèsimes, superant l’anterior plusmarca registrada fa una dècada amb un temps d’11 minuts, 32 segons i 53 centèsimes. Al mateix temps, l’altafullenca ha millorat el rècord en pista coberta que ella mateixa havia aconseguit el passat mes de febrer, quan va fer 10 minuts, 42 segons i 29 centèsimes.

En declaracions a Altafulla Ràdio, Marta Camps s’ha mostrat molt satisfeta per assolir un dels grans objectius que s’havia marcat en aquesta cita, on a causa de la crisi sanitària del coronavirus, s’ha hagut de recórrer a un format de competició amb atletes mixtos.

Pel que fa a la classificació general de la Copa d’Espanya de Clubs Màster, Marta Camps ha assolit la 4a plaça amb el Barcelona Atletisme amb un total de 88 punts. El conjunt de la Ciutat Comtal s’ha quedat a 8 punts de pujar a la tercera posició del podi que ha aconseguit el CA Benacantil, per darrere del subcampió, el Track Cross Road Team, i el campió, el Playas del Castellón de Maria José Carabante.

La torrenca ha participat en les proves dels 400 metres i del 4x100 relleus. En la primera ha sumat 6 punts al seu equip amb un temps d’1 minut, 6 segons i 66 centèsimes, mentre que en la segona ha fet una marca global de 55 segons i 90 centèsimes juntament amb Ana Font, Miguel Martínez, i Jesús Antonio Molinero.
Marta Camps, atleta del Barcelona Atletisme
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla