Esports
Foto: Ajuntament de Torredembarra
28 d'octubre del 2020
El CFS Torredembarra tanca la plantilla amb tres fitxatges i una baixa
El porter Ayoub Jabonar, i els jugadors de pista David Blasco i Adrián Gómez completen un vestidor per aspirar al màxim
El CFS Torredembarra dona per tancada la plantilla amb les tres incorporacions que han arribat en els darrers dies al Pavelló Sant Jordi: el porter Ayoub Jabonar, i els dos jugadors de pista David Blasco i Adrián Gómez. El tècnic, Antonio Gallo, ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio que està molt il·lusionat per la confecció del planter.

Gallo coneix molt bé als tres jugadors que ha incorporat, sobretot a David Blasco (FC Pinell), amb el qual va coincidir al vestidor de la Pobla de Montornès. L’ha definit com un “rodamón del futbol”, que ha d’aportar velocitat i treball amb pilota i sense. La previsió és que en un mes estigui al mateix ritme competitiu que els seus companys.

Pel que fa a Adrián Gómez, Antonio Gallo ha reconegut que porta “molts anys darrere del seu fitxatge” perquè és un gran jugador de futbol sala que arriba del CF Reus. Per diverses raons, enguany havia quedat lliure, i el tècnic no ha dubtat en contactar amb ell per posar la cirereta al pastís a la plantilla.

Quant a Ayoub Jabonar (Playas Salou), el seu cas és el més inesperat perquè el Torredembarra ja compta amb dos porters. En aquest sentit, Gallo ha explicat que sempre li agrada tenir tres guardians a la porteria per fomentar la competitivitat i evitar cap tipus de relaxament durant el curs.

L’arribada d’aquests tres jugadors coincideix amb l’adéu de Jeroni Rañé, que deixa l’equip per motius laborals després d’haver estat un dels futbolistes que ha viscut en primera persona el creixement del club en els darrers anys fins a arribar a jugar a Tercera Divisió.
Antonio Gallo, entrenador del Torredembarra
Antonio Gallo, entrenador del Torredembarra
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla