Esports
Foto: Ajuntament de Roda de Berà
28 d'octubre del 2020
El CT Barà fa una donació de carn per valor de 500 euros al Punt de Distribució d’Aliments
L’entitat ho ha fet possible gràcies als diners ingressats en el III Open Nacional del Circuit IBP del passat mes d’agost a través de la Fundació Blanco Paris
El Club Tennis Barà ha fet una donació de productes càrnics per valor de 500 euros, comprats a l’empresa carns Milà, al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà. L’entitat és el tercer any que repeteix aquesta acció tan important per al servei municipal, que ajuda a incloure productes frescos als lots setmanals que el PDA distribueix entre les famílies més necessitades de Roda de Berà, que actualment són més d’una trentena.

L’administrador del club, Toni Fernández, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio que l’entitat està sensibilitzada en els problemes socials del municipi, i que per això en el seu moment van decidir fer aquesta aportació a una entitat local.

La donació d’aliments càrnics ha estat possible gràcies als diners que l’entitat ha ingressat en el III Open Nacional del Club Tennis Barà, celebrat entre el 17 i el 23 d’agost. La prova forma part del Circuit IBP Tennis Series, un circuit que té un important vessant solidari amb la contribució de la Fundació Blanco Paris, mitjançant el programa IBP Tennis Series Solidari.

L’esperit solidari del circuit permet que les entitats esportives que són seu de les diferents proves puguin acollir una competició d’alt nivell, però sobretot, fer costat a les famílies o col·lectius amb dificultats econòmiques del seu municipi o de la demarcació. En el cas del CT Barà, els beneficiaris d’aquesta ajuda han estat la trentena de famílies que acudeixen al Punt de Distribució d’Aliments de Roda de Berà.
Toni Fernández, administrador del CT Barà
Toni Fernández, administrador del CT Barà
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla