Esports
Foto: Nàstic de Tarragona
29 d'octubre del 2020
La RFEF reforça el protocol de la Covid-19 per realitzar tests setmanals en les competicions no professionals d’àmbit estatal
En clau grana, la mesura afecta al Nàstic, la Pobla de Mafumet, i als Juvenils de Divisió d’Honor i Lliga Nacional
La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha reforçat el protocol d’actuació per fer front a la Covid-19 i assegurar la continuïtat del futbol no professional d’àmbit estatal. El màxim organisme del futbol ha presentat al Consell Superior d’Esports (CSD) una proposta perquè els esportistes es facin tests setmanals sempre que es disputin jornades de competició.

En clau grana, això inclou al primer equip del Nàstic i a la Pobla de Mafumet com a equips de Segona B i Tercera Divisió. La mesura, a més, també s'aplica a Primera i Segona Divisió femenina, i Primera i Segona Divisió masculina i femenina de futbol sala. La RFEF també aposta perquè en algunes categories menors els tests es facin cada 14 dies, i aquí s’inclou al Juvenil A de Divisió d’Honor i al Juvenil B de Lliga Nacional. L'acció també es contempla a Primera Nacional Femenina, i a Segona Divisió B i Tercera de futbol sala.

Qualsevol jugador o jugadora que no hagi passat el test obligatori en aquests terminis no podrà jugar aquell cap de setmana. Igualment, si un equip no ha passat els tests en els períodes establerts o no té el nombre mínim de futbolistes per jugar, se li donarà el partit per perdut.

La mesura entrarà en vigor a partir de la jornada que es disputarà el cap de setmana del 14 i 15 de novembre. A partir de llavors, serà obligatori demostrar davant l’àrbitre corresponent que s’han superat els tests en els terminis establerts per la RFEF. En cas contrari, el partit no es disputarà i es donarà per perdut a l’equip que no hagi complert amb les directrius.
Social
Et recomanem
Nit de Bruixes d'Altafulla
18 i 19 de juny als carrers de la Vila Closa
Més informació a www.altafulla.cat
Mostra itinerant de gegants del Baix Gaià
18, 19 i 20 de juny al vestíbul de l'ajuntament
Col·labora amb La Marató de TV3
Concert de Rita Payés, Joan Fort & Horacio Fumero
24 de juny a les 19:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Escales TGN Jazz
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla