Esports
Foto: CM Altafulla
18 de novembre del 2020
La flota de regatistes del CM Altafulla reprèn els entrenaments
Els esportistes han començat a preparar les competicions estatals i d’àmbit català que s’emmarcaran en el nou calendari
Els regatistes del Club Marítim Altafulla que competeixen en competicions estatals al llarg de la temporada han reprès els entrenaments a les aigües d’Altafulla aquest cap de setmana. De fet, mai han estat obligats a deixar d’entrenar perquè els campionats d’Espanya, Europa o els Mundials de Windsurf no s’inclouen dins de les restriccions del Govern Català. No obstant això, des de l’entitat han preferit tenir-ho tot a punt perquè els esportistes poguessin realitzar les sessions amb totes les mesures de seguretat. Ho explica el director tècnic del club, Marc Collado.

Collado s’ha mostrat satisfet per reprendre l’activitat amb la flota de regatistes, i a més, per fer-ho amb total seguretat. La resposta dels esportistes també ha estat positiva perquè tenien moltes ganes de tornar a l’aigua per començar a preparar les competicions que s’emmarcaran en el nou calendari. Els entrenaments se seguiran desenvolupant els caps de setmana.

El director tècnic del CM Altafulla, Marc Collado, ha reconegut que amb la situació actual marcada per la crisi sanitària del coronavirus, els clubs “no s’atreveixen a organitzar regates per si després les han de suspendre”. En aquest sentit, espera que a partir del pròxim dilluns 23 de novembre, moment en el qual es començaran a relaxar les restriccions del Govern, es pugui treballar ja en el nou calendari de regates.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat