Esports
Foto: Bike Park Costa Daurada
18 de novembre del 2020
La ciclista Noemí Moreno aconsegueix la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’Eliminació MTB
La torrenca també ha aconseguit la 6a plaça en la Copa del Món de la modalitat, mentre que Àngel Batlle ha signat dos quarts de final
La ciclista del Bike Park Costa Daurada de Torredembarra, Noemí Moreno, ha aconseguit la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya d’Eliminació de Mountan Bike, celebrada el diumenge 15 de novembre a Barcelona. La torrenca, que ha disputat la fase final de forma directa, ha finalitzat tercera després d’haver guanyat una posició durant la cursa respecte a la seva plaça de sortida. En declaracions a Altafulla Ràdio, Moreno s’ha mostrat molt contenta per haver pujat al podi en la seva primera experiència en la modalitat.

Paral·lelament al Campionat d’Espanya també s’ha disputat la Copa del Món de la mateixa modalitat, on Moreno s’ha estrenat amb una tercera posició en les semifinals, que li ha permès lluitar per la sisena plaça en l’última eliminatòria. La seva valoració, però, també és satisfactòria.

El Bike Park Costa Daurada també ha comptat amb un altre representant en aquesta competició, Àngel Batlle. El també president de l’entitat ha arribat fins als quarts de final de la Copa del Món, situant-se entre els 16 millors ciclistes dels 30 que han pres part. Tot i fer una bona sortida i situar-se tercer de manera provisional, finalment no va poder avançar a les semifinals. Com tampoc ho ha pogut fer en el Campionat d’Espanya, després que una incidència tècnica a la bicicleta li hagi fet perdre la segona plaça.

D’aquesta manera, amb la medalla de bronze de Noemí Moreno i els dos quarts de final d’Àngel Batlle, el Bike Park Costa Daurada de Torredembarra tanca el calendari de competicions 2020, amb el desig que el 2021 torni la normalitat que desitja tot el teixit esportiu del país.
Noemí Moreno, ciclista del Bike Park Costa Daurada
Noemí Moreno, ciclista del Bike Park Costa Daurada
Social
Et recomanem
Dia Internacional contra la violència envers les dones
25 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Jornada de portes obertes a la Vil·la romana dels Munts
29 de novembre
Més informació a www.mnat.cat