22 de desembre del 2020
Alberto Benito, sense minuts des de l’arribada d’Alejandro Menéndez a la banqueta de l’Albacete
L’altafullenc ha estat suplent en els dos partits de lliga que ha dirigit el tècnic asturià
El futbolista Alberto Benito haurà de treballar de valent per convèncer al nou tècnic de l’Albacete, Alejandro Menéndez, amb el qual encara no ha jugat cap minut. El tècnic asturià ha dirigit l’equip manxec en tres partits, dos de lliga i un de copa, i en cap ha utilitzat al defensa d’Altafulla.

Benito va formar part de la primera convocatòria de Menéndez per visitar al Castellón en el partit corresponent a la 18a jornada, i que es va resoldre amb una victòria dels locals per 3 a 0. L’altafullenc va estar en la banqueta els 90 minuts en la seva reaparició després de dues setmanes lluny dels terrenys de joc pel fort cop que es va donar contra el pal en el partit davant el Tenerife.

La suplència a Castalia feia pensar que jugaria tres dies després en el duel de la Copa del Rei contra el Córdoba. I probablement hauria estat així, però finalment va caure de la llista de convocats per indisposició. El lateral dret va ser Carlos Isaac, que també s’havia quedat sense minuts en l’anterior partit de lliga. I és que Menéndez aposta pel veterà Álvaro Arroyo. Va jugar els 90 minuts contra el Castellón, i també en la victòria d’aquest dissabte contra el Mirandés (0-2), mentre que Alberto Benito complia el seu segon partit sense vestir-se de curt.

Les primeres jornades de 2021 confirmaran o no l’aposta de l’entrenador asturià per Arroyo, que deixaria a l’altafullenc en una situació molt diferent de la dels últims anys. Exceptuant els moments en els quals ha estat lesionat, ha estat titular per a tots els entrenadors que ha tingut en el Reus Deportiu, el Zaragoza i l’Albacete, on la temporada passada va batre el seu rècord de minuts jugat.