Esports
Foto: Altafulla Ràdio
30 de desembre del 2020
Les competicions de futbol i futbol sala no es reprendran el cap de setmana del 9 i 10 de gener
El fet que el país continuï en la primera fase de la desescalada impedeix a la FCF mantenir la data que havia previst per al retorn de les lligues
El futbol amateur de casa nostra no tornarà el cap de setmana del 9 i 10 de gener. Així ho ha anunciat aquest dimarts la Federació Catalana de Futbol (FCF), malgrat que ja feia dies que els federats sabien que el retorn de les competicions es tornaria a endarrerir. Concretament, d’ençà que el Govern va decidir que el país no estava preparat per passar a la segona fase de la desescalada per l’empitjorament de les dades epidemiològiques.

Cal recordar que la primera fase d’aquest pla prohibeix la disputa de partits amistosos i de competició, a més d’establir el toc de queda entre les 22h i les 6h, fet que condiciona les sessions d’entrenament de molts equips. A més, també segueix vigent la limitació de mobilitat comarcal i la necessitat d’ús de la mascareta en l’activitat física en espais tancats, dues restriccions incloses en el darrer paquet de mesures que ha presentat l’executiu català.

La FCF manté la voluntat de reprendre les competicions quan la situació millori i el país pugui avançar a les següents fases de la desescalada. Les dades epidemiològiques després de les festes de Nadal, seran clau per saber si els equips podran tornar a competir entre gener i febrer. La readaptació dels calendaris, perquè només es jugui la primera volta en totes les categories, facilita aquesta possibilitat. Malauradament, com tot en els últims mesos, depèn de l’evolució de la pandèmia.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla