Esports
Foto: CE Altafulla
11 de gener del 2021
El CE Altafulla ajorna la tornada als entrenaments com a mesura de prevenció després de les trobades familiars al Nadal
El confinament municipal també ha condicionat la represa de l’activitat, perquè molts jugadors i entrenadors procedeixen de fora de la vila
El CE Altafulla ha ajornat la represa dels entrenaments, que estava prevista per aquest dilluns 11 de gener. A causa de l’empitjorament de les dades epidemiològiques, l’entitat groc-i-negre creu que és millor esperar una setmana abans de tornar a la feina després de les trobades familiars que s’han dut a terme els darrers dies per les festes de Nadal. Ho ha explicat als micròfons d’aquesta casa, el president Francesc Julià.

Les restriccions imposades des del Govern també s’han tingut en compte a l’hora d’ajornar l’inici dels entrenaments. A més del confinament municipal, que impedeix que alguns entrenadors puguin desplaçar-se a Altafulla, en les sessions no poden ajuntar-se un màxim de sis persones. El club podria haver intentat compensar-ho fent que els entrenadors que viuen a la vila assumissin més d’un equip, però finalment ha quedat descartat “per evitar possibles contagis entre diferents equips”, explica Julià.
La prohibició d’entrar i sortir al municipi per raons que no essencials, també afecta molts jugadors i jugadores. Uns futbolistes que, com assegura Francesc Julià, “tenen els mateixos drets d’entrenar que els que viuen a Altafulla”. Per aquest motiu, des del club esperen que, com a mínim, el Govern torni a decretar el confinament comarcal perquè tots els esportistes puguin assistir als entrenaments.

La resta de clubs de futbol del Baix Gaià també ha optat per ajornar el retorn als entrenaments per al pròxim dilluns 18 de gener, moment en el qual haurà expirat el termini de 10 dies que el Govern va establir per a les noves restriccions. Per reprendre l’activitat, però, és essencial que l’executiu català relaxi les mesures de mobilitat i el límit de participants en les activitats esportives.
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Francesc Julià, president del CE Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla