Esports
Foto: CB Altafulla
12 de gener del 2021
La prohibició d’obrir el Pavelló Municipal al públic manté de ‘vacances’ el CB Altafulla
Des de l’entitat esperen que la situació sanitària millor i el Govern permeti reobrir els pavellons a partir del pròxim dilluns
El CB Altafulla s’ha vist obligat a allargar l’aturada habitual dels entrenaments per les festes de Nadal després que el Govern hagi prohibit l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius que estan tancats, com és el cas del Pavelló Municipal d’Altafulla, per combatre el repunt de contagis de la Covid-19.

La presidenta de l’entitat, Assumpta Tomàs, ha reconegut als micròfons d’Altafulla Ràdio que la notícia els va “caure com un gerro d’aigua freda” perquè tant els entrenadors com els esportistes tenien moltes ganes de reprendre l’activitat després de les vacances. Igualment, ha dit que espera que l’executiu català es replantegi la situació perquè “hem demostrat que l’esport és segur”.

El CB Altafulla podria utilitzar les pistes de bàsquet que tenen les escoles de primària del municipi, La Portalada i El Roquissar, i l’Institut d’Altafulla, perquè són a l’aire lliure. El gran problema, com també succeeix amb el CE Altafulla, és que molts dels jugadors de l’entitat procedeixen d’altres punts del Baix Gaià i no poden assistir als entrenaments per tal de complir amb el confinament municipal. No en va, des de la posada en marxa del projecte ‘Bàsquet Baix Gaià’, el Pavelló d’Altafulla s’ha convertit en la casa esportiva de molts nens i nenes de la contornada.

Pel que fa a la competició, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) havia previst començar les lligues el pròxim cap de setmana del 16 i 17 de gener, però amb les noves restriccions ha hagut d’endarrerir tot el procés. Mentre l’ens federatiu espera poder donar el tret de sortida a finals de gener, des del CB Altafulla es resisteixen a donar la temporada per perduda.

La situació sanitària serà qui realment marcarà la reobertura dels equipaments esportius tancats o la represa de les competicions, perquè mentre que les dades epidemiològiques no millorin, el Govern no sembla disposat a relaxar les restriccions en el món de l’esport.
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Assumpta Tomàs, presidenta del CB Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla