Esports
Foto: CM Altafulla
14 de gener del 2021
El CM Altafulla supera el temporal Filomena sense cap incidència
L’entitat s’ha adaptat a les darreres restriccions del Govern tancat tots els espais interiors, i mantenint únicament les activitats a l’aire lliure
El CM Altafulla ha sortit ben parat del temporal Filomena, que el passat cap de setmana va afectar molts punts del país amb onades de fred intens i molta neu. En el cas d’Altafulla i el Baix Gaià, les conseqüències no van anar més enllà de les baixes temperatures, la pluja o el vent. No obstant això, des de l’entitat sempre estan alerta davant aquests tipus de temporals per les afectacions que pot provocar a la platja i a les embarcacions.

El director tècnic del CM Altafulla, Marc Collado, ha reconegut als micròfons d’aquesta casa que els treballadors i els socis han passat el temporal “molt tranquils” gràcies a la dedicació de les persones que vetllen de les instal·lacions, i a un nou sistema per protegir les embarcacions, que ha funcionat de meravella.

El temporal Filomena només va impedir que el club dugués a terme les activitats habituals del cap de setmana, com els entrenaments dels regatistes que competeixen en competicions estatals. Aquestes sessions i la resta de propostes que es fan a l’aire lliure són les úniques que pot desenvolupar aquests dies a causa de les darreres restriccions presentades pel Govern.

L’entitat s’ha hagut d’adaptar una vegada més a la nova situació, restringint l’accés als espais tancats i recuperant algunes mesures que havia deixat aparcades. El director tècnic, Marc Collado, ha explicat que això sobretot ha afectat a algunes tasques administratives que s’han de complir a principis d’any.

De moment, el CM Altafulla manté els entrenaments dels regatistes que competeixen a nivell estatal, mentre que els cursos i sortides a la mar amb caiac, catamarà o tauleta de paddle surf només estan destinades als veïns i veïnes de la vila amb un aforament màxim del 50%.
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Marc Collado, director tècnic del CM Altafulla
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla