18 de gener del 2021
El Nàstic despatxa el Barça B en 20 minuts (3-1)
Els grana s’imposen amb dos gols de Fran Carbia i un de Brugui, i marquen una diferència de 4 punts respecte el quart classificat
El Nàstic ha aconseguit una victòria brillant davant el Barça B en l’inici de la segona volta de la primera fase a Segona B. Els grana s’han imposat per 3 a 1 a un rival directe gràcies a uns primers 20 minuts màgics, en els quals han marcat els tres gols, i al bon treball defensiu que han realitzat en el segon temps. Així ho ha destacat l’entrenador Toni Seligrat en la roda de premsa posterior al partit.

El conjunt tarragoní s’ha avançat en el primer minut amb un golàs de volea de Fran Carbia a la sortida d’un córner. Poc després, el davanter de Sant Pere i Sant Pau ha repetit rematant dins de l’àrea una pilota centrada per Carlos Albarrán des de la banda dreta. L’èxtasi ha arribat al Nou Estadi quan Brugui ha fet una jugada marca de la casa per enviar la pilota a l’escaire més llunyà de la porteria d’Arnau Tenas.

El Barça B ha contestar ràpidament per mitjà de Mikel Mármol en una acció on s’ha aprofitat d’un refús de Rueda dins de l’àrea per batre a Gonzi. El porter grana ha quallat un bon partit amb tres intervencions de mèrit, dues d’elles a Ray Manaj en el primer i el segon temps. El travesser també li ha donat un cop de mà, rebent l’impacte de la pilota en un lliure directe de Jandro Orellana.

En els minuts finals, els visitants s’han quedat amb un jugador menys per l’expulsió d’Àlvaro Sanz, per una presumpte agressió a Pol Ballesteros. El futbolista blaugrana ha vist la vermella per acabar de sentenciar el seu equip. Precisament, per no córrer el risc de quedar-se amb un jugador menys, Toni Seligrat ha canviat a Carlos Albarrán en el descans per donar entrada al poblenc Pol Domingo.

El Nàstic manté el lideratge del subgrup una jornada més amb 20 punts, un més que l’Andorra, i quatre més que el Barça B i el Badalona. El conjunt badaloní serà el seu següent rival en el partit que es disputarà el pròxim diumenge a les 12h al Camp de Futbol Municipal de Badalona.