Esports
Foto: Altafulla Ràdio
19 de febrer del 2021
La FCF manté l’aposta per reprendre totes les competicions a partir del mes de març si el Procicat ho permet
L’ens federatiu contempla deixar sense efecte les multes econòmiques per no competir, però no diu re
La Comissió Interterritorial de la Federació Catalana de Futbol (FCF) s’ha reunit aquest dijous amb la presència de president, Joan Soteras, i els 14 delegats territorials, per tractar la represa de totes les competicions de futbol i futbol sala amateur i de base a partir del 6 i 7 de març.

Després de la consulta realitzada als clubs, deixant entre veure que hi ha hagut més respostes favorables a competir, aquesta és la proposta que trasllada a la Junta Directiva de l’ens federatiu. L’objectiu és fer-la efectiva sempre que el Procicat aixequi les restriccions vigents en la pràctica de l’esport federat.

De moment, els canvis que aplicarà el Govern a partir del pròxim dilluns 22 de febrer no preveuen el retorn de les competicions amateur i de base. Per contra, si permetrà equiparar l’esport federat i els consells esportius pel que fa a entrenar amb més de 6 persones i participar en les competicions permeses, les que donen accés a les lligues d’àmbit estatal.

De cara a la represa de totes les competicions, la Comissió Interterritorial proposa a la Junta Directiva de la FCF la rebaixa parcial de les tarifes arbitrals. Una rebaixa que es concretarà quan es confirmi la represa de les competicions per part del Procicat. La pregunta és, i què passa amb les lligues de futbol i futbol sala que ja han estat aprovades i que comencen entre aquest cap de setmana i el següent?

La comissió també ha traslladat la proposta de poder deixar sense efecte les multes econòmiques que dicta el reglament si un equip ja inscrit renuncia a competir. Ara bé, sobre la possibilitat perdre la categoria no s’ha pronunciat.

El Govern català mantindrà una setmana més les restriccions vigents, i per tant, no serà fins llavors quan se sàpiga si es podran reprendre la resta de les competicions amateur i de base a partir del 6 i 7 de març.
Social
Et recomanem
Visites a la Vil·la romana dels Munts
Instal·lacions obertes de dimarts a diumenge
Més informació a www.mnat.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Cada primer dissabte de mes a les 11:00h.
Reserves a l'Oficina de Turisme d'Altafulla i al 977 651 426
Taller d'alimentació terapèutica
Cada dijous a les 18:00h. a la sala Teresa Manero
Informació i inscripcions a mriambau@altafulla.altanet.org
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla