14 de març del 2021
El Catllar planta cara però cau davant l’Ascó (2-1)
L’exjugador de l’Altafulla, Carles Palau, ha estat l’autor del gol dels del Baix Gaià, que segueixen sense guanyar en el present curs
El CE El Catllar ha sumat la tercera derrota de la temporada després de caure al camp del totpoderós Ascó per un ajustat marcador de 2 a 1. Els catllarencs no han pogut donar continuïtat a l’empat davant el Viladecans, però han tornat a mostrar arguments per, com a mínim, confiar que puguin donar guerra per aconseguir la permanència.

L’Ascó s’ha avançat ben aviat amb el gol de Joel Marigot en el minut 10, que ha estat contrarrestat per l’exjugador de l’Altafulla, Carles Palau, en el minut 61. Els del Baix Gaià han aguantat amb enteresa els següents minuts, però no han pogut evitar el gol decisiu de Nico Díaz quan només faltaven 5 minuts per arribar als 90 reglamentaris.

En les declaracions posteriors al partit, el tècnic del Catllar, Isaac Fernández, s’ha mostrat satisfet per l'actuació dels seus futbolistes, malgrat que les circumstàncies del planter segueixen sent molt complicades per la manca d’efectius i els problemes físics. Igualment, ha reconegut que marxa amb un regust agredolç per haver encaixat el gol en els últims minuts, mentre que no han aprofitat les seves ocasions.

La derrota manté al Catllar penúltim amb 1 punt de 12 possibles, i aquest diumenge podria convertir-se en el fanalet vermell del subgrup 2A si el Sant Ildefons aconsegueix la victòria.