21 de març del 2021
El CFS Torredembarra cau davant l’Inter Pallaresos i entra de ple en la lluita per la permanència (3-2)
Els torrencs encadenen quatre jornades sense guanyar amb 1 punt de 12 possibles
El CFS Torredembarra ha perdut en la seva visita al cuer de la categoria, l’Inter Pallaresos, que ha estat qui finalment ha aprofitat els problemes i dubtes del seu adversari per imposar-se amb un resultat de 3 a 2.

Els del Baix Gaià no han pogut donar continuïtat a l’empat de la setmana passada contra el Mediterrani (1-1), malgrat posar-se per davant amb la diana de Jonatan Galindo en el 6’. I és que l’alegria els ha durat ben poc, perquè els locals han remuntat en dos minuts amb les dianes de la baldufa Pedro Rodríguez i Anderson Luis Muller.

La reacció visitant no s’ha fet esperar, perquè si els dos gols que ha marcat l’Inter Pallaresos han arribat en el 10’ i l’11’, l’empat de David Inaga ho ha fet un minut més tard. Amb aquest inici, no era difícil pensar en un festival de gols en la flamant sala polivalent de Pallaresos, però res més lluny de la realitat. L’eficàcia d’ambdós equips ha desaparegut i l’únic gol que s’ha vist fins al final del partit ha estat el de Muller, que ha donat el triomf als locals.

La derrota deixa al Torredembarra molt tocat, i fregant la zona de descens. Molt hauran de canviar les coses, sobretot pel que fa a la dinàmica d'entrenaments, si no vol veure’s lluitant per la permanència en una lliga tan curta com la d’enguany. El pròxim dissabte té una nova oportunitat per reconduir el rumb contra un altre dels equips implicats en la zona baixa, l’Agramunt.