21 de març del 2021
La Riera goleja el San Salvador i es manté imbatuda (1-4)
Els rierencs certifiquen el triomf en una segona part molt eficient
El CF La Riera ha reprès la lliga a Tercera Catalana amb una contundent victòria al camp del San Salvador per un marcador d’1-4 i segueix sent un dels equips imbatuts del Grup 3. Els rierencs han certificat la victòria en una segona part molt eficient on el penal que ha originat el tercer gol ha estat clau.

L’equip de Txetxu Ferreros s’ha avançat per mitjà d’Adnane El Hbicha en el minut 10, i els locals han empatat a la mitja hora de joc amb la diana de Joaquín Gallego. Només començar la segona part, Albert Sendrós ha tornat a avançar als del Baix Gaià, que han sentenciat en l’últim quart d’hora amb els gols de Xavier Cros, de penal, i Adnane El Hbicha.

Ja amb el partit vist per a sentència, el San Salvador s’ha quedat amb un jugador menys per l’expulsió de David Hormigo, que ha vist la segona targeta groga en el 88’. L’entrenador de la Riera, Txetxu Ferreros, ha fet una valoració positiva de l’actuació del seu equip, i ha dit que “el resultat és bastant just”.

La victòria situa a la Riera en la segona posició amb 7 punts de 9 possibles, a dos d’un Segur que és l’únic equip que ho ha guanyat tot. Els rierencs superen per un punt a l’Arboç i el Torreforta, que tenen un partit menys. El pròxim diumenge reben a l’Atlètic Valls en un partit d’alt voltatge.