Esports
Foto: Volta a Catalunya
25 de març del 2021
Set equips participants en la Volta a Catalunya s’allotjaran a Altafulla de divendres a dissabte
L’Altafulla Mar Hotel i el Gran Claustre acolliran cinc i dos equips, respectivament, i habilitaran zones d’aparcament per als busos, camions i cotxes de les delegacions
Set equips participants en la Volta Ciclista a Catalunya s’allotjaran aquest divendres a dos hotels d’Altafulla, cinc ho faran a l’Altafulla Mar Hotel i dos a l’Hotel Gran Claustre. Això comportarà que s’habiliti una zona per estacionar diferents camions i autocars al carrer Cànem i al pàrquing de darrere l’Església de Baix a Mar, i al Camí de Sant Antoní, respectivament.

Els vehicles arribaran el mateix divendres al matí després de sortir a les 11h de la Pobla de Segur, localitat que acull l’inici de l’avantpenúltima etapa de la Volta. La prova acaba a Manresa, i des d’allà arribaran més tard els ciclistes i els membres de l’equip, que l’endemà iniciaran la penúltima etapa a Tarragona. Els camions i autocars, doncs, marxaran d’Altafulla a les 10h.

El propietari del Gran Claustre, Josep Maria Lloret, s’ha mostrat molt satisfet perquè l’organització de la competició hagi pensat en Altafulla i els seus hotels per allotjar a una part dels equips participants, i espera que tinguin una bona estada a la vila.

Des de l’Altafulla Mar Hotel creuen que “és un bon punt de partida per començar aquesta temporada que es presentava tan difícil”. Igualment, reconeixen que acollir equips d’elit d’una competició tan important com la Volta a Catalunya és un “repte tant per a l’establiment com per al municipi”, sobretot pensant en el futur.

Malgrat que per Altafulla és una molt bona notícia poder acollir ciclistes d’alt nivell, els aficionats i la resta de veïns han de procurar no apropar-se als hotels i a les zones habilitades per als camions i autocars dels equips com a mesura de prevenció contra la Covid-19.
Josep Maria Lloret, propietari del Gran Claustre
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla