Esports
Foto: Altafulla Ràdio
26 de març del 2021
L’Altafulla s’estrena davant la Floresta en la competició amistosa impulsada per la FCF
Els groc-i-negre tenen pocs efectius per afrontar amb garanties la lligueta, però asseguren que intentaran competir al màxim
El primer equip masculí del CE Altafulla s’estrena aquest dissabte (17h) en el torneig de caràcter amistós que ha organitzat la Federació Catalana de Futbol (FCF) per als equips de Segona Catalana després de suspendre la competició oficial. Els groc-i-negre debuten contra un altre dels equips nouvinguts a la categoria, la Floresta.

El segon entrenador, Gerard Montserrat, ha reconegut a Altafulla Ràdio que tenen pocs efectius per jugar amb garanties. I és que alguns dels futbolistes que tenen fitxa amb l’equip fa temps que no entrenen perquè entre la feina i el toc de queda –el camp s’ha de tancar a les 21.40h- s’exercitarien poc temps. El tècnic, però, assegura que intentaran competir cada partit.

Seguint la mateixa línia que el president, Francesc Julià, el segon entrenador de l’Altafulla creu que l’únic benefici que els hi pot comportar jugar en aquesta competició malgrat la manca d’efectius, és que els jugadors que sí que estan entrenant amb regularitat “segueixin a l’equip la propera temporada”.

D’aquesta manera, l’Altafulla iniciarà la seva aventura en aquesta competició amistosa, que la FCF encara ha d’acabar de definir. En un principi, el pla és realitzar una primera fase en format lliga, i després seguir amb eliminatòries fins a obtenir quatre semifinalistes, que jugaran una final a quatre en una seu encara per determinar.
Gerard Montserrat, segon entrenador de l'Altafulla
Gerard Montserrat, segon entrenador de l'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla