Esports
Foto: Inter Pallaresos
26 de març del 2021
El CFS Torredembarra rep l’Agramunt sense Antonio Gallo a la banqueta
A Segona Divisió, el Roda de Berà visita el Playas Salou a la cerca de la segona victòria
El CFS Torredembarra jugarà aquest dissabte (18.30h) el primer partit sense Antonio Gallo a la banqueta. El club finalment ha decidit acceptar la seva dimissió, que havia refusat setmanes enrere, i amb aquesta situació rep a un Agramunt que també es troba immers en la zona baixa de la classificació.

Els dos equips estan separats per un punt, amb els del Baix Gaià per davant, i això ja marca la transcendència del partit. Els lleidatans acumulen quatre derrotes seguides, mentre que els torrencs vénen de caure contra el cuer, l’Inter Pallaresos (3-2). Un empat no beneficiarà a ningú, però si hi ha un perdedor, pot quedar molt tocar de cara a les pròximes jornades.

Pel que fa a la Segona Divisió, el Roda de Berà visita aquest diumenge (10h) el Playas Salou a la cerca de la segona victòria seguida després de la gran estrena contra el Futsalpax (8-6). El jugador, Nano Bueno, ha reconegut que la victòria fa que l’equip afronti amb molta confiança el compromís davant el conjunt salouenc. Els rodencs, a més, recuperen a tres futbolistes, i tindran moltes més garanties que en la primera jornada.

Per la seva part, el filial del Torredembarra visita al Vendrell en la sessió sabatina, a partir de les 16.30h. En la jornada inaugural va quallar un bon partit contra l’Aula Esport Reus, i el seu objectiu és, com a mínim, donar la mateixa imatge.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla