29 de març del 2021
El Torredembarra i la Riera sucumbeixen davant el Sant Jaume i l’Atlètic Valls
Els de Jordi Araus segueixen sense estrenar el seu caseller de punts, mentre que els rierencs cauen del podi de la classificació
La UD Torredembarra ha reprès la competició cinc mesos després, i ho ha fet amb una nova derrota al camp el Sant Jaume per 3-1. Els torrencs han mostrat la mateixa feblesa defensiva que en les primeres dues jornades, i han cedit davant un rival a l’alça, que ha arribat al minut 90 amb una renda de tres gols. Guillermo Montserrat no ha fallat a la seva cita amb el gol, i ha marcat el gol de l’honor en el temps afegit.

El jugador Guillermo Montserrat, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio que l’equip va respondre físicament bé després de tant de temps sense competir, però que segueix pagant molt car els errors individuals.

Pel que fa a la Riera, ha caigut davant l’Atlètic Valls en un dels grans partits del cap de setmana. Malgrat les diverses baixes que tenia, ha plantat cara a un dels favorits per l’ascens fins a la recta final de la primera part. Durant 37 minuts no ha donat massa opcions a l’equip dirigit per Dani Sereno, però els dos gols que ha encaixat abans d’arribar al descans, han estat una llosa massa gran en el segon temps. En els últims 10 minuts, els vallencs han fet el tercer, mentre que els locals han fallat una pena màxima, aturada pel torrenc Eliott Mounoud.

L’entrenador de la Riera, Txetxu Ferreros, ha reconegut que l’equip ha abaixat els braços després d’encaixar el primer gol, lamentat que l’àrbitre no hagi xiulat un penal sobre Adnane El-Hbicha en una acció anterior, que hagués pogut canviar el signe del partit.

A efectes classificatoris, la derrota porta a la Riera de la segona a la sisena posició amb 7 punts, mentre que el Torredembarra és penúltim sense cap punt en el seu caseller. El pròxim divendres, el Torredembarra rep l'Alcover -el partit ha canviat de data- mentre que els rierencs visiten dissabte el camp del Sant Jaume.