31 de març del 2021
El CFS Torredembarra arriba a l’aturada amb molts deures sobre la pista
L’última derrota davant l’Agramunt condemna els torrencs a les places de descens quan només falten vuit jornades perquè acabi la lliga
El CFS Torredembarra segueix sense aixecar cap i amb la derrota del passat dissabte davant el CFS Agramunt per 3 gols a 4 ja encadena sis partits sense guanyar, amb cinc derrotes i un empat que l’han conduït fins a les places de descens a Primera Divisió. Després de la sortida d’Antonio Gallo de la banqueta, els torrencs tenen molta feina a fer abans de reprendre la lliga el 10 d’abril.

En el partit de dissabte, els blanc-i-blaus s’havien posat dues vegades per davant amb els gols de David Inaga i Joan Batista, però els visitants restaurarien les taules en ambdues ocasions, i en el minut 25 capgirarien la situació amb el 2-3. Un minut després, Daniel Fabregat feia l’empat, però finalment els lleidatans s’adjudicarien el triomf amb el segon gol d’Ayoub Arrass quan faltaven 3 minuts per arribar al final.

El Torredembarra és 14è i avant-penúltim amb 4 punts, i en la pròxima jornada visitarà a un altre rival directe per la permanència, el filial del Futsal Lleida. El partit es disputarà el dissabte 10 d’abril i serà una autèntica final, perquè després només quedaran set jornades per acabar la lliga.