Esports
Foto: Rafa Nadal Tour
01 d'abril del 2021
La tennista Anna Ortiz avança amb pas ferm en la 3a prova del Rafa Nadal Tour
L’altafullenca busca repetir la victòria de la primera i la segona prova del circuit i fer un pas més cap a l’objectiu de disputar el Màster del torneig
La tennista Anna Ortiz s’ha classificat per disputar els vuitens de final de la tercera prova del Rafa Nadal Tour 2021, que se celebra des del 26 de març fins al 4 d’abril al Club Esportiu Valldoreix de Barcelona. L’altafullenca, ja classificada per a la fase final com a primera cap de sèrie, ha debutat aquest dimecres amb una impecable victòria contra Martina Genis per 6-1 i 6-3.

El següent obstacle d’Ortiz en el seu camí fins a la final és Nadine Arbaizar, a qui s’està enfrontant aquest migdia a la cerca d’una plaça en els quarts de final de la prova, que es disputaran aquest dijous.

La tennista del Club Tennis Tarragona és la gran favorita després d’haver guanyat la primera i la segona prova, celebrades al Real Club de Tennis de Barcelona i al Club Río Grande de Sevilla. Les dues victòries li permeten liderar la classificació Sub-16 femenina amb 600 punts, mentre que la segona i la tercera classificada –només han participat en una prova- tenen 150 i 120 punts. L’objectiu de jugar el Màster a Mallorca està a les seves mans.
Social
Et recomanem
Projecció del curtmetratge "Un riu naixerà"
17 de setembre a les 20:00h. a la plaça de l'Església
Organitza: Fundació Onada i Ajuntament d'Altafulla
El Jardí Sonor: concert amb Espaldamaceta
25 de setembre a les 19:00h. a l'antic cementiri
Organitza: La Sonora i Ajuntament d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de setembre a les 11:00h. des del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Agenda cultural d'Altafulla
Consulta-la sencera a: www.altafulla.cat/agenda-altafulla
Edita: Ajuntament d'Altafulla