07 d'abril del 2021
El Juvenil de l’Altafulla iguala tres gols de desavantatge a Creixell per salvar un punt
Els groc-i-negre es van quedar amb un jugador menys en el 25’ i van empatar amb dos gols d’Erik Navarro i un d’Ismael El Hamdouni
El Juvenil del CE Altafulla ha cedit els primers punts de la temporada després d’empatar a tres en la visita del passat dissabte al camp del Creixell. Els groc-i-negre van poder igualar el 3-0 que reflectia el marcador al descans, tot i jugar amb un futbolista menys per l’expulsió d’Aaron Doblado en el 25’ per doble amonestació. Erik Navarro, amb dos gols, i Ismael El Hamdouni, van fer possible el 3-3 en la segona part.

El tècnic, Jonatan Pérez, fa una valoració positiva del resultat, si bé no els serveix per mantenir el lideratge, que passa a ser del Roda de Berà. Els altafullencs descansen aquest cap de setmana per la retirada del Santa Oliva.

Per la seva part, el Cadet va caure golejat contra el Sant Pau Apòstol per 1-5 en un partit on la manca d’efectius va tornar a condemnar-lo. L’altafullenc Gael González va marcar l’1-2 abans del descans, però els tarragonins van ser superiors en la segona part, certificant el triomf amb tres gols més.

L’equip d’Arnau Díaz es manté a la part baixa de la classificació després de sumar dues derrotes en el mateix nombre de partits, una situació que intentarà revertir aquest dissabte contra la Riera ‘B’.

I qui també va perdre per golejada va ser l’Infantil, que va cedir contra el CFB Marc Bartra ‘C’ per 7 gols a 1 en el seu debut a la lliga. El gol dels groc-i-negre el va anotar Alexanko en el minut 49 per fer el 4-1 provisional. El conjunt dirigit per Dani García inicia el curs sent el fanalet vermell del grup, una condició que podria abandonar si guanya el derbi de dissabte contra el Torredembarra ‘B’.