19 d'abril del 2021
Set minuts fatídics condemnen l’Altafulla a Constantí (6-3)
Les abelles concedeixen massa al rival i s’emporten un càstig massa dur pels mèrits que han realitzat
El primer equip femení del CE Altafulla ha perdut aquest diumenge al camp del Constantí per 6-3 en el partit corresponent a la 4a jornada de la categoria Femení 7 TGN. Les altafullenques han pagat molt car els tres gols que han encaixat en els últims set minuts de la primera part, que els ha fet arribar al descans amb un marcador de 4-0.

L’equip de Marc Pérez havia encaixat el primer gol en el minut 19 amb Samir Berdié aprofitant un refús dins de l’àrea després d’una bona intervenció d’Elsa Gutiérrez. En el 33’ Alexia Sumoy ha comès un penal per mans, que Thalia Ruiz ha convertit en el 2-0. Les locals han encarrilat el partit aprofitant una pèrdua de pilota a la frontal de l’àrea i un contraatac.

A l’inici de la segona part, Ainhoa Garrido ha aprofitat una nova errada de l’Altafulla, aquesta vegada en l'inici de la jugada, per fer el 5-0. En el 65’ ha arribat el sisè de les locals, i cinc minuts després les abelles han reaccionat. Judith Mata ha aprofitat un refús dins de l’àrea per inaugurar el compte de l’equip. Aida Guerra ha anotat el segon de lliure directe en el 71’ i Nuria Isla ha culminat una bona jugada col·lectiva en el 74’.

L’Altafulla acaba la jornada 7è amb 3 punts, tot i que té un partit menys respecte a diversos equips. El pròxim diumenge rep al cuer, l’Astorga en la cinquena jornada de lliga.